Znanje

Uvod

Obstaja veliko vrst znanja (znanosti). Najvišje znanje je znanje o duši. Znanje o duši, natančneje znanje o duhovni duši ali življenjski iskri, nam da dokončen odgovor na vsa vprašanja. Posledica realiziranega znanja o duši je nesmrtnost. Kdor dejansko razume znanje o duši, lahko doseže mnogo več, kot je nesmrtnost.

Znanost v grobem delimo na DUHOVNO ZNANOST in MATERIALNO ZNANOST.


Znanje o Energetski neodvisnosti

Znanje o Energetski neodvisnosti spada v področje materialne znanosti, torej sekundarno področje po pomembnosti z znanstvenega vidika. Toda to znanje je nujno poterbno za normalno delovanje človeka v materialnem svetu. Praktično je vse karkoli smo sposobni zaznati z našimi čutili pravzaprav delček materialnega sveta (materialne narave). Danes so večino svetih spisov, ki opisujejo duhovno znanost neuki teologi predelali tako, da v resnici opisujejo zaznavo in način dominacije nad finejšimi sloji materilane energije, tako je bila odstranjena prvotna bit svetih spisov. Čeprav je nekaj izvirnih besedil ostalo, pravega pomena nepoučen človek ne more razbrati. Če hoče oseba dobiti resnično duhovno znanje v današnjem času, mora nujno poiskati svete osebe, kvalificirane duhovne učitelje, ki so to znanje prejeli nespremenjeno v nasledstvu dohovnih učitlejv, ki se začne z Bogom samim.

Ta stran ni namenjena duhovnosti, zato bo tukaj govora predvsem o možnostih in načinih zagotavljanja neodvisnosti na področju energije, torej energetski neodvisnosti koliko jo dopušča narava na ravni posameznika, skupin, regij, države in širše. Preskrbljenost z energijo je osnova za vse ostale oblike preskrbljenosti, tudi prehransko preskrbljenost, zato je vitalnega pomena. Če je oseba preskrbljena, ima miren um in le oseba mirnega uma se lahko razvija. To velja za vse vrste razvoja, tudi duhovni.

V kategoriji znanje se zbirajo dokumenti, načrti, spoznanja, izumi, inovacije in ostala literatura, ki opisuje dizajn naprav, katere so sposobne zagotavljati oskrbo z energijo, ki je neodvisna od zunanjih virov, katere je treba dostavljati iz oddaljenih lokacij. Sem spadajo tudi vse pogruntavščine, ki zmanjšujejo potrebo po porabi energije.

V kolikor imate v lasti dokumente s takšno vsebino, nas obvestite na info@energetskaneodvisnost.si.