Zakaj virusna epidemija ( coronavirus ) na kitajskem?

Ja res smešen naslov za spletno stran o energetski neodvisnosti, toda resničnost je nažalost zelo povezana.

Eden od poglavitnih vzrokov izbruha virusne epidemije na kitajskem je uničiti njihovo industrijo. Zakaj? Prvič kitajci so s svojo industrijo in razvojem že zdavnaj presegli ZDA in Evropo. Potem pa so še “pametni” evropejci odnesli še večino svoje najbolj razvite industrije na kitajsko v želji za čim večjim profitom, to se je pokazalo, kot močno nazadovanje evrope. Kitajci so v tridesetih letih naredili iz trideset let zaostanka v razvoju, trideset let prednosti v razvoju. Torej so naredili 60 let razvoja, medtem ko se evropejci sploh nismo razvijali. Slovenci sigurno ne. Razen nekaj redkih izjem, ki pišejo zgodbe o uspehu.

Toda kaj neki proizvajao na kitajskem, de je potrebno kitajce napasti prav sedaj, saj je ta razvoj pri njih ekstremen vsaj zadnjih 20 let? Razlog so trajni magneti. Namreč le Kitajska in Rusija imata rudo imenovano NEODIM. Rusi so lenuhi in se niso spravili delat trajnih magnetov, medtem, ko so kitajci največji proizvajalci le teh na svetu. Toda kitajci delajo magnete že pol stoletja, zakaj prav sedaj?

E pa smo tam. Firma INFINITYSAW , katera je idejna zamisel dveh slovakov in je v večinski lasti južnokorejca se se spravila delat samogonilne generatorje. Generator dela na principu, ki sem ga sam razvijal pred petimi leti in zadeve nisem do konca razvil, toda verjamem, da je nekdo iz firme Brinox ukradel načrte in raziskave, ki sem jih jaz naredil. Možno pa je, da je načrte prodala udba(sova) saj so nekajkrat hoteli priti do le teh pri meni doma, toda jim ni uspelo, zato so poslali Ljubljanske kriminaliste v Maribor, da so zasegli vse računalnike v stanovanju, z izgovorom, da je bil sorodnik vpleten v kaznivo dejanje, ki ni imelo z menoj ničesar, mene pa ni bilo doma. No važno je, da so generator uspeli sestaviti in le ta uporablja identične trajne magnete, kot sem jih sam uporabljal v mojih poskusih.

Čeprav je generator bil razvit že več kot leto nazaj, pa ta korejska firma ni imela denarja za material. Tako so ustanovili svetovno mrežo za prodajo generatorjev. Distributor za posamezno državo je moral vložiti 100 000 € za pristop, kar pa je pomenilo nekajmilijonski vložek, saj so v letu dni uspeli vzpostaviti dristributorje v skoraj vseh državah sveta. Pred tremi meseci se je proizvodna generatorjev začela. Na veliko se je začelo proizvajati pred mesecem in pol. To je povzročilo paniko med svetovnimi proizvajalci nafte in naftnih proizvodov, še bolj so znoreli trgovci s črnim zlatom, da o svetovnih elitah sploh ne govorimo.

Prosim, če lahko to objavo čim bolj delite, da bodo ljudje vedeli zakaj pravzaprav gre.

Če boste pogledali na spodnjo mapo, boste videli, da sta ZDA in Rusija režimsko in medijsko najbolj kotrolirani državi na svetu. Rusi še nekaj zvejo, američani pa praktično nič.

https://infinitysav.com/distributionmap/

7.9.2020
No zadeve se spreminjajo tudi v ZDA in v Rusiji. Ljudje tudi tam vse bolj iščejo rešitve izven tradicionalnih zasužnjevalnih okvirjev. Tako se je podoba te mape v letu dni močno spremenila.

22.7.2021
Leto je naokrog in kitajcem je uspelo poriniti zadevo ne samo v ZDA ampak na ves preostali svet. Namesto uničenja njihove industrije je večina škode narejena drugod po svetu, predvsem v evropi.
Kakorkoli prodaja generatorjev je bila zaustavljena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja