Samogonilni sistem

 

Samogonilni sistem vsebuje električni generator, posodo / cisterno z vodo, zračno pumpo, verižne prenose, nekaj cevi in kabel za povezavo.

Kako deluje?
V cisterni napolnjeni z vodo je na veliko kolo pritrjenih nekaj plastičnih sodov, ki imajo na eni strani odprtino. Na najnižji točki se voda izpodriva z zrakom, kar povzroča dvig plastičnega soda. Na najvišji točki voda zalije sod, kar omogoča potapljanje soda. Izgleda, da se za zračni kompresor porabi manj energije, kot jo proizvede električni generator.

 

 

 

Ruski OU transformator - 1000% izkoristek ?

 

Ali je res ruski inženir naredil transformatorski prenos energije pri katerem izkorišča jalovo moč? Poglejte video in presodite sami.

Ojačanje naj bi bilo 10 kratno, realni izkoristek pa trikraten.

 

 

 

Free energy resonator

 

 

 

Troy Reed je bil ubit zaradi FE motorja

 

Troy Reed je bil ubit zaradi izredno učinkovitega FE (free energy) motorja. Njegov princip temelji na podlagi izrivanja trajnega magneta, ko le ta doseže poravnavo z jedrom tuljave. V bistvu gre za prvi delujoč in uporaben magnetni motor, ki spada v klaso samogonilnih motorjev / generatorjev. Njegov motor uporablja tudi elektriko in ne temelji  popolnoma na trajnih magnetih. Toda za obratovanje porabi zelo malo energije v primerjavi s tem kar daje ven. No po zadnjih podatkih ga je likvidirala ameriška vlada.

 

 

 

 

 

13 letnik naredi FE sprejemnik

 

13 letnik sestavi sprejemnik za zastonj elektriko