Samogonilni magnetni motor

 

Lansko leto (2016)  je prišel ven nov magnetni motor. Izumitelj je Sonny Miller. Patent (U.S. Patent No. 8,487,484 B1) je uradno registriran. Glede na moje dolgoletne izkušnje z magneti ne vidim vzroka zakaj zadeva ne bi delovala.

 

 

 V bodočnosti bom princip delovanja podrobno razložil. Gre za enostaven princip in prebrisan način prehoda iz enega magnetnega polja v drugega.

 

Vsekakor sem zadevo preštudiral in naredil izboljšavo, tako da bi lahko bil ta motor tudi v praksi uporaben. V trenutni zvedbi je zelo težko scenrirati vse gravitacijske sile. Moja verzija izloči ta problem, tako lahko gremo na večje hitrosti.

 

 

Muammer Yildiz - magnetni motor

 

 

Samogonilni magnetni motor, ki ga je izumil turk Muammer Yildiz. Demonstracija na Nizozemskem.

Pravijo, da bi moral biti že na prodaj. Če je, bomo kupili enga, da se prepričamo, da ne gre za prevaro.

 

 

 

Novi dosežki

 

Svet gre dalje in razvoj z njim. Tako je nastalo nekaj novih samogonilnih naparav medtem.

 

 

 

 

 

Noman Shah Afridi from Norway 2

 

 

Zadnja leta je bilo kar nekaj posnetkov na temo motor - generator katera sta vezana tako, da motor poganja generator mehansko, generator pa poganja motor nazaj električno in pri tem ustvarja še presežek električne energije. Sam sem videl več kot pet različnih izvedb, toda tale na spodnjem posnetku je prva, ki vsaj meni izgleda pristna.

S temi vezavami so začeli rusi že pred več kot desetletjem, je kar nekaj električnih shem objavljenih na ruskih FE internetnih straneh na to temo, toda konkretnega dokumentarnega videa do sedaj ni bilo. 

 

 

 

 

 

QEG


QEG - Quantum Energy Generator je bil razvit s strani skupine W.I.T.T.S in praktično sestavljen pri članu skupine Thimothiju Trampu. Čeprav omenjajo kvantno polje, gre po mojem mnenju le za vešč način izkoriščanja resonance. 

Glede na videno v filmu od Thimotya (izvirnega protagonista QEG), prihajam do zaključka, da gre pri QEG za navadno resonanco in ne za nevemkašna kvantna polja, čeprav so kvanti prisotni povsod. Edina razlika je v tem, da je gospodom uspelo narediti prenos, ki dejansko uspe izkoristiti moč resonančnega tokokroga, to pa je nekaj, o čem sanjajo elektro inženirji že od časa Nikole Tesle naprej, torej več kot stoletje. 
V Sloveniji smo replicirali QEG. Zaenkrat nam še ni uspelo dobiti zastonj elektrike. Obstoječi načrti, ki so dani v javnost niso isti, kot je QEG na zgornjem videu. Regulacija je drugačna.